Print

Tips

5 ENKLE TIPS TIL AT FÅ DE GIFTIFE KEMIKALIER UD AF DIT HJEM

Indånd ren luft
Vidste du, at der årligt i Danmark bliver der solgt cirka to millioner syntetiske luftfriskere der indeholder utallige mængder af kemiske midler, der er blevet forbundet med kræft (nemlig formaldehyd).
Når du ser ordet “duft” så husk, at det kan indeholde op til 300 giftige kemikalier, men der står stadig bare “duft”!

Formaldehyd er desuden # 1 på listen over kræft fremkaldende stoffer og er det stof man i mange lande bruger til at balsamere med på lighuset. Hvorfor er det så, at du indånder det, når du ikke behøver det?!

Markedet for luftfriskere er stigende, og der er især bud efter de produkter, som både har et attraktivt udseende (eksempelvis glasplader med duftgelé eller elektriske luftfriskere) og kan levere en konstant duft over længere tid.
Åben i stedet dine vinduer, køb grønne planter, og diffus essentielle olier. Ved at gøre disse tre ting, du er med til at rense luften, du indånder inde i dit hjem. Prøv “Purification” til at rense luften og “Joy” til at løfte dit humør!

Rengør dine frugter og grønsager.
Bare fordi du kan købe økologiske fødevarer, betyder det ikke, at de friske fødevarer er rene. Her er en super nem måde at rengøre din grønsager på.

Bland det hele i en spray flaske og spray på dine frugter/grønsager og skyld herefter. 

Skift til hjemmelavet rengøring produkter.
Drop de kemiske og oliebaserede rengøringsmidler i dit hjem og lave dine egne miljøvenlige produkter.

Køkken og badeværelse.
Fyld en glas spray flaske med destilleret vand

Altid omryst før brug, da olierne vil flyde ovenpå. Kan bruges på alle overflader i køkken og badeværelse.

Brug uld tørre bolde.
Et nyt tips er at bruge magiske filtede uld tørre bolde i din tørretumbler – derved bruger du op til 20% kortere tørre tid – 20% minder elektricitet og de er en naturlig blødgører, miljøvenlige og fjerner statisk elektricitet. Læg 3-4 bolde i din tørretumbler og tilføj f.eks. nogle få dråber essentiel lavendel olier til dem hver. Du vil blive overrasket.

Gør støvsugning til en unik oplevelse.
Drop de kemiske duftfriskere til din støvsuger, dryp i stedet 3-4 dråber af din ynglings olie i når du sætter en ny pose i din støvsuger. Du vil opleve at huset kommer til at dufte på den mest vidunderlige måde. Specielt hvis du har hund og mange hundehår, kan dette godt komme til at efterlade en lidt kedelig lugt i støvsugeren, det undgår du her.


 

Velkommen til naturens små mirakler på flaske… I just love it !

 


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Tirsdag 08:00 - 18:00
  • Onsdag 08:00 - 18:00
  • Fredag 08:00 - 15:00